Sympathos

Na altijd in teamverband en in middelgrote bedrijven gewerkt te hebben, wilde ik in 2020 ook zelfstandig kunnen besluiten welke opdrachten te aanvaarden of te weigeren. Daarbij wilde ik mij niet beperken tot de financiële sector. De drijfveer achter de oprichting van mijn eigen onderneming was juist dat ik meer bezig wilde zijn met maatschappelijk relevante initiatieven, bijvoorbeeld op het gebied van natuurbescherming en -herstel, of in het kader van duurzaamheid. Die mogelijkheid kan ik met Sympathos verwezenlijken, al blijf ik ook werkzaam voor samenwerkingspartner Sprenkels & Verschuren (zie /samenwerking). Voor potentiële opdrachtgevers benadruk ik graag mijn belangrijkste karaktereigenschappen: sociaal bewogen, doelgericht, empathisch, rustig en weloverwogen. Ook bij opdrachten met deadlines en hoge werkdruk.

Opdrachtgevers kunnen contact opnemen voor kleinschalige of grote opdrachten. Louter een goed gesprek voeren of brainstormen doe ik gratis omdat dat leuk en leerzaam is. Voor advisering, coaching , interim- of project management vraag ik een vergoeding. De aard van de opdracht bepaalt het uurtarief of de vaste prijs. Maatschappelijk relevante opdrachten kosten minder dan puur commerciële of zakelijke opdrachten. Voor grote opdrachten zoek ik samenwerking (zie /samenwerking).

NB: De naam van het bedrijf is puur fictief. Met de naam 'Sympathos' en de tekst hierboven hoop ik louter enige sympathie te verwerven.